Termékek

Akciók
Táplálékkiegészítők Bioélelmiszerek-Superfood Reformélelmiszerek Teafüvek Natur & Biokozmetikumok Cukor-Laktóz-Glutén érzékenység Öko mosó és tisztítószerek Könyvek Biotech USA. Scitec Nutrition Pharmekal vitaminok Szafi termékek
Friss hírekért és információkért kövesd a Facebook oldalunkat!

 

Fűben-Fában Bio-Patika

bio webáruház üzletBiowebáruházunkat azzal a céllal indítottuk hogy minél több család életébe sikerüljön eljuttatni az egészséges élelmiszereket, létfontosságú vitaminokat, táplálékkiegészítőket, természetes alapanyagú kozmetikumokat valamint környezetkímélő tisztitószereket.


Termékválasztékunkat úgy állítottuk össze hogy maximálisan kiszolgálja az igényeket, mind a termék minőségét, mind az árát illetőleg, legyen szó paleolit, vegetáriánus, vegán, gluténmentes, laktózmentes, cukormentes táplálkozásról. Sokszor a termelőktől közvetlenül illetve a sok éve kiépített és fenntartott kapcsolat rendszerünknek köszönhetően a termékek rendkívül színes skálájával, szakértelemmel és alacsony árakkal várjuk kedves vásárlóinkat, megrendelőinket.

Repertoárunkat olyan márkák viszonteladásával bővítettük, mint  a Naturvitamin, BiotechUSA táplálékkiegészítők,Ezerjófű tinktúrák és bio csírák,Karcagi Ízek lekvárok és szörpök,Gyuri bácsi gyógynövény teái, Szafi fitt és Szafi reform termékek,Bioheal vitaminok,Scitec Nutrition sportólói táplálékkiegészítők,Natinca kézműves szappanok,Magister natúr kozmetikumok,Glulu gluténmentes pékmanufaktur termékei és Ukko teák.


Célunk hogy a jó közérzet elérhető legyen mindenki számára,valamint hogy otthonukból könnyedén elérhessék termékeinket. Minden kérdésükre fiatalos lendülettel és rugalmassággal válaszolunk.


Vállalkozásunk több mint kilenc éve boltot is üzemeltet, aki a hagyományos vásárlás híve bizalommal térjen be hozzánk.