Termékek

Akciók
Táplálékkiegészítők Bioélelmiszerek-Superfood Reformélelmiszerek Teafüvek Natur & Biokozmetikumok Cukor-Laktóz-Glutén érzékenység Öko mosó és tisztítószerek Könyvek Biotech USA. Scitec Nutrition Pharmekal vitaminok Szafi termékek
Friss hírekért és információkért kövesd a Facebook oldalunkat!
Relaxáló masszázsolaj

Gyártó: Dr.Kelen

Regeneráló, relaxáló hatásának köszönhetően a napi stressz okozta feszültséget, fáradtságot megszünteti, a frissesség, könnyedség, kiegyensúlyozottság érzetét biztosítja.

Részletek
Gyógyfüves Masszázsolaj

Gyártó: Dr.Kelen

Sportolás, kerti- vagy egyéb megerőltető munka után, derékfájás, hátfájás, reumás panaszok, izomhúzódás, izomláz esetén nagyon eredményesen használható a masszázs hatékonyságának fokozására. Fájós, fáradt, túlterhelt láb masszírozásához is kiváló.

Részletek
Hot Masszázsolaj

Gyártó: Dr.Kelen

Masszőrök által szívesen használt a meleg-érzetet keltő paprikakivonat-tartalmú masszázsolaj.

Részletek
Rozmaring Masszazsolaj

Gyártó: Biomed

Fáradt és sajgó testrészek (váll,könyök, derék, térd...) masszírozására. Fokozza a bőr alatti kötőszövetben az anyagcserét. 5% tápláló mandulaolajjal dúsítva.

Részletek
Francia Levendula Masszazsolaj

Gyártó: Biomed

Sportsérülések, reumás eredetű bántalmak kezelésére szánt készítményekben a levendula illóolaj kedvező hatásai jól egészíthetők ki egyéb illóolajok, valamint a kámfor és a mentol bőrvörösítő, fájdalomcsillapító és helyi érzéstelenítő hatásaival.

Részletek