Termékek

Akciók
Táplálékkiegészítők Bioélelmiszerek-Superfood Reformélelmiszerek Teafüvek Natur & Biokozmetikumok Cukor-Laktóz-Glutén érzékenység Öko mosó és tisztítószerek Könyvek Biotech USA. Scitec Nutrition Pharmekal vitaminok Szafi termékek
Friss hírekért és információkért kövesd a Facebook oldalunkat!

Bio Webáruház

A mai őrülten rohanó világunkban, amikor az egészségünket rombolva élünk, néha jó lenne, ha valaki megoldást találna és segítséget nyújtana az egészségünkkel kapcsolatos felmerülő problémáinkra.


A Biopeti Kft. segítőkész és hozzáértő csapata azon fáradozik, hogy minden kedves látogatónk és vásárlónk teljes elégedettséggel hagyja el bio webáruházunkat és kapja kézhez csomagját.

Otthonukból kényelmesen, pár kattintással megrendelhetik a kívánt terméket. A bio webáruház áttekinthető menüpontjainak köszönhetően azonnal megtalálja, amire szüksége van.

Bio webáruházunk ügyfélszolgálata hétköznapokon áll rendelkezésükre. Ha rendelés menetében kérdése lenne, illetve a termékekkel kapcsolatosan, vagy általános információt szeretne kapni, abban az esetben kérem írjon nekünk az info@biopeti.hu címre vagy hívjon minket 

 +36  70/4328974-es telefonszámon.


Olyan terméknél, ahol több íz vagy méret variáció közül lehet válogatni, a rendelés menetében a közlemény rublikát szíveskedjen kitölteni.

Ez a lehetőséget más fontos információ esetén is segítségére lehet. (Pl.: Munkahelyére rendeli a csomagot, kaputelefon van, emelet-lakásszám megadása, stb.)

Minden más kérdésben a bio webáruház felső részén található menüpontoban kaphat tájékoztatást.A biopeti.hu bio webáruház egy internetes áruház, a honlapon található információk, a gyártók, forgalmazók, szállítók, valamint publikus lexikonok, szakkönyvek és folyóiratok információi, ezek tartalmáért az áruházunk a felelőséget nem vállalja! Nem foglalkozunk tanácsadással, gyógyítással, problémamegoldással. Amennyiben a bio webáruház kínálatában található termékeket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét. Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő, illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót. A Magyarországban hatályos jogszabályok megfogalmazása szerint az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásaikor ezt vegyék figyelembe.