Termékek

Akciók
Táplálékkiegészítők Bioélelmiszerek-Superfood Reformélelmiszerek Teafüvek Natur & Biokozmetikumok Cukor-Laktóz-Glutén érzékenység Öko mosó és tisztítószerek Könyvek Biotech USA. Scitec Nutrition Pharmekal vitaminok Szafi termékek Ezerjőfű
Friss hírekért és információkért kövesd a Facebook oldalunkat!
ALL-IN-ONE Green multi-vitamin komplex

Kiszerelés: 210db 1db/47,14ft

Gyártó: Pharmakel

Az ALL-IN-ONE Green multi-vitamin fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik a hétköznapokban fokozottan ki vannak téve a stressznek, rohanó életvitelnek, és az idegrendszert erősen megterhelő szellemi munkának.

Részletek

Ára: 9900 Ft

Daily POWER - Napi 1 multi-vitamin és ásvány

Kiszerelés: 350 db 1db/28,42ft

Gyártó: Pharmakel

Ezt a terméket azok részére ajánljuk, akik a hétköznapokban fokozottan ki vannak téve a stressznek, rohanó életvitelnek, és az idegrendszert erősen megterhelő szellemi munkának.

Részletek

Ára: 9950 Ft

Gummy Chew - Multivitamin-ásvány-zöldség-rost zselé drazsé

Kiszerelés: 60 db 1db/49,83ft

Gyártó: Pharmakel

Termékünket főleg olyan szülők részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a gyermekük egészséges fejlődésének támogatására, és az ideg- és immunrendszerük megfelelő működésének fenntartására.

Részletek

Ára: 2990 Ft

Napi 1 MULTI-vitamin, ásvány komplex, családi kiszerelés

Kiszerelés: 350 db 1db/27ft

Gyártó: Pharmakel

Komplett multivitamin összeállítás, melyet főleg azok részére ajánlunk, akik az egészséges és változatos táplálkozással nem tudják biztosítani a szervezetük számára a megfelelő vitamin és ásványi-anyag mennyiséget.

Részletek

Ára: 9450 Ft

Reborne - Multi-vitamin hyaluron-kollagén komplex

Kiszerelés: 60 db 1db/49,83ft

Gyártó: Pharmakel

A Reborne kapszula alkalmazása kifejezetten ajánlott olyan 30 év feletti nők és férfiak számára, akik külön figyelmet fordítanak a haj és köröm egészségének támogatására, és a fiatalos, rugalmas bőr fenntartására.

Részletek

Ára: 2990 Ft

Szép Haj-Bőr-Köröm mult-ivitamin

Kiszerelés: 60 db 1db/33,16ft

Gyártó: Pharmakel

A Szép Haj-Bőr-Köröm multi-vitamin fogyasztását főleg azok számára ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a haj-bőr-köröm egészségének támogatására, és a megfelelő állapotának fenntartására.

Részletek

Ára: 1990 Ft