Termékek

Akciók
Táplálékkiegészítők Bioélelmiszerek-Superfood Reformélelmiszerek Teafüvek Natur & Biokozmetikumok Cukor-Laktóz-Glutén érzékenység Öko mosó és tisztítószerek Könyvek Biotech USA. Scitec Nutrition Pharmekal vitaminok Szafi termékek
Friss hírekért és információkért kövesd a Facebook oldalunkat!

Magister Teafa-Olajos Szappan

Gyártó: Magister

MIBEN SEGÍT NEKED A MAGISTER® TEAFA - OLAJOS SZAPPAN?

A teafa olaj áldásos tulajdonságainak köszönhetően szappanunkkal megfelelően tisztán tarthatod a pattanásos, aknés arcbőrt. Segíti a kevert, zsíros arcbőr harmonizálását. Egy dolgot ne felejts el! Szappanos arcmosás után mindig tonizáld arcbőröd, hogy a bőr számára optimális savas kémhatás ki tudjon alakulni. Használd Kamillás arcszeszünk vagy Graperutin tonikunk!

A mindennapi tisztálkodás során különös szolgálatot tesz a talpak és lábujjközök megfelelő tisztításában, a gombás fertőzések megelőzésében. Hasznos olyan férfiak, vagy nők lábápolásában, kik munkavégzésük zárt cipőben, bakancsban történik.

Erre figyelj: teafa olajos szappannal történő lábmosás után mindig nagy gondossággal szárítsd meg törölközővel talpad és a lábujjközöket, ezzel csökkentve a gombás lábbetegségek kialakulásának rizikóját.

Az izzadásra hajlamos területek szagtalanításban, megfelelő tisztításában.