Termékek

Akciók
Táplálékkiegészítők Bioélelmiszerek-Superfood Reformélelmiszerek Teafüvek Natur & Biokozmetikumok Cukor-Laktóz-Glutén érzékenység Öko mosó és tisztítószerek Könyvek Biotech USA. Scitec Nutrition Pharmekal vitaminok Szafi termékek
Friss hírekért és információkért kövesd a Facebook oldalunkat!

Brutal Anadrol 90 kapszula

Gyártó: BioTechUSA

Egy remek tesztoszteronszint-növelő elvégzi a dolgát. A táplálék-kiegészítők gyártásának legális határain belül teljesíti, amit elvárunk tőle. Csak egy probléma van: olyan szabályok és szabványok szerint készül, amiket mások is követnek.

A Brutal Anadrol más. Tervezésekor csak a hatékonyságát tartottuk szem előtt és ezért olyasmit alkottunk, amit korábban még senki.

Ne kövesd a tömeget!

1 adagban:

  • 500 mg Tribulus Terrestris kivonat
  • 535 mg speciális növényi kivonatok
  • 327 mg arginin HCl
  • 500 mg pufferált kreatin
  • 288 mg kalcium-alfa ketoglutarát

Felhasználási javaslat: Három kapszula 30 perccel edzés előtt.

Kiszerelés: kapszula, 90 kapszula (30 adag)

Összetevők: királydinnye kivonat, pufferelt kreatin, AAKG (arginin HCl, kalcium-alfa-ketoglutarát), zöld tea kivonat, kapszulahéj (zselatin, tisztított víz, színezék: titán-dioxid, brilliant Blue FCF), nikotinamid, Serenoa repens (fűrészpálma) kivonat, Silybum marianum (máriatövis kivonat), Panax ginseng gyökér kivonat, Lepidium meyenii (maca gyökér por), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, magnézium-sztearát), Bacopa monnieri kivonat (teljes növény), ubikinon.

Átlagos tápérték

1 adag 3 kapszula

1 doboz 30 adagot tartalmaz

Megnevezés

3 kapszula

RDA*%

AAKG™

Arginin HCl, kalcium-alfa-ketoglutarát, pufferelt kreatin, zöld tea kivonat, niacin

1565 mg

**

  • ebből nikotinamid

75 mg

469 %

Tri-Sterostic™ {Tribulus Terrestris kivonat}

500 mg

**

Anadrol™ {Silybum marianum kivonat (80% szilimarin), Serenoa repens (fűrészpálmakivonat), Panax ginseng gyökér kivonat, Lepidium meyenii (maca gyökér por), Bacopa monnieri kivonat}

160 mg

**

Strerenzin™ {ubikinon}

1000 µg

**

*RDA: a felnőttek számára ajánlott napi bevitel, **RDA érték nincs megállapítva

Felhasználási javaslat: Fogyasszon 3 kapszulát naponta 30 perccel edzés előtt. Ne feledkezzen meg a megnövelt folyadék bevitelről (3 liter víz naponta). Napi 6 kapszulánál többet ne fogyasszon! 4 hétnél tovább ne szedje a terméket és tartson 60 nap szünetet a következő kúráig!

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Fogyasztása nem javasolt 21 év alatt és nők számára. Ha folyamatos gyógyszeres kezelés alatt áll, a termék szedése előtt konzultáljon kezelőorvosával.

Minőségét megőrzi: (hó/év) lásd a csomagoláson jelzett hónap végéig

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatt, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!