Termékek

Akciók
Táplálékkiegészítők Bioélelmiszerek-Superfood Reformélelmiszerek Teafüvek Natur & Biokozmetikumok Cukor-Laktóz-Glutén érzékenység Öko mosó és tisztítószerek Könyvek Biotech USA. Scitec Nutrition Pharmekal vitaminok Szafi termékek Ezerjőfű Kristálykulacs
Friss hírekért és információkért kövesd a Facebook oldalunkat!

Ismerjétek meg kedvenc márkáinkat!

Elhoztunk nektek pár márkát amire érdemes figyelni itt az oldalon,sok éve bizonyítják már hogy minőségi termékeket állítanak elő,amit érdemes kipróbálni...mert nem fogsz benne csalódni!


Az első brand Debrecenből érkezett hozzánk a Glulu's free from termékeivel.

Az IgenDebrecen startupper és társadalmi vállalkozóképzés egyik csapataként indultak 2015-ben. A projektjük célja az volt, hogy 3 hónap alatt megteremtsenek egy gluténmentes, friss péktermékeket előállító pékmanufaktúra alapjait. A feladatot sikeresen vették, és meg is nyerték a képzést záró versenyt.

A rengeteg pozitív vásárlói visszajelzéstől ösztönözve, végül új célt tűztek ki maguknak! A képzés során megszerzett értékes tudásra, tapasztalatokra és iránymutatásokra alapozva, arra vállalkoztak hogy az országban élő lisztérzékeny embernek segítenek a mindennapjaikban azzal, hogy minőségi alapanyagokból készült, friss, finom, gluténmentes kenyeret és alapvető pékárukat állítanak elő a Glulu's free from márkanév alatt.

A céggel közös projektet is lebonyolítottunk Karcagon, 2017.Április 22.-én megrendeztük az első karcagi Gluténmentes kenyérsütő versenyt.

A versenyt azért hoztuk létre hogy segítsük a helyi ételallergiával vagy intoleranciával küzdő embereknek a könyebb kenyérsütésben.

 


A második brand amit teljes szívünkből büszkén ajanlunk minden kedves vásárlónknak és megrendelőnknek az a Biotech USA sportóloi táplálékkiegészítőket gyártó cég.

A cég bemutatkozását itt olvashatjátok:

A BioTechUSA 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend-kiegészítőket, köztük fehérjeporokat széles választékban, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, diétát támogató készítményeket és több mint 40, magas hatóanyagú vitaminkészítményt. Vállalatunk ma már több mint 600 termékvariációt kínál, melyeket a fogyasztói visszajelzések alapján folyamatos fejlesztéssel és innovációval egyre tovább finomítunk. Figyelünk arra, hogy portfóliónkban glutén- és laktózmentes termékek is elérhetőek legyenek és a vegánok számára is kínáljunk alternatívát. A BioTechUSA gyártja és forgalmazza az Iso Whey Zero fehérjekészítményt, amely fehérjekínálatunk „zászlóshajója”. 

Csaknem 500 alkalmazottal, közel 130 franchise üzlettel – Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Ausztriában, Szlovákiában és Magyarországon – és csaknem 70 országra kiterjedő forgalmazói hálózattal cégünk Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő sportcélú étrend-kiegészítő gyártója. 

minőségi szolgáltatás és a minőségi termékek biztosítása érdekében a BioTechUSA csapatának valamennyi tagja 2009 óta központilag szervezett, vizsgaköteles képzési programokon vesz részt táplálkozás, sportcélú étrend-kiegészítők és sporttudományok terén. Üzlethálózatunkban szaktanácsadó eladók dolgoznak, akik komplex tanácsadást nyújtanak a vásárlások mellé ingyenes szolgáltatásként, annak érdekében, hogy minden fogyasztónk személyre szabottkiszolgálásban részesülhessen, és olyan étrend-kiegészítőt vigyen haza, ami koránakneménekegészségi állapotának és céljainak a legmegfelelőbb.


a harmadik brand a magyarorszagi naturkozmetikumok vezéregyénisége,gyorsan fejlődő minőségi termékeket előállító Magister products

Dr.Mester Ildikó a Magister products megállmodoja igy mutatja be márkáját.

"Ezúton szeretném Neked bemutatni a Magister Products natúrkozmetikum csapat tagjait.
 

Magamról annyit mondhatok, a patika világába születtem bele, korán eldöntöttem, nagyszüleim nyomdokaiba lépve gyógyszerész leszek. Az egyetemen megszerzett bőrgyógyászati alapismereteket a SOTE Bőrklinikán eltöltött gyakorlati időm során teljesítettem ki, ahol a szakmában legelismertebbnek számító gyógyszerésztől, prof. dr. Soós Gyöngyvértől tanulhattam. Itt szembesültem vele, hogy a bőrgyógyászati betegségek széleskörű előfordulása végett, elengedhetetlen a gyógyszerészi  szerepvállalás.
 

Rá kellett döbbennem, hogy bár a gyógyszertárban készült kozmetikumok és az itt forgalmazott dermokozmetikumok már képviselnek egy minőségi szintet, sokszor még ezek a termékek sem mentesek káros összetevőktől, kőolajszármazékoktól, parabénektől. Úgy éreztem szükség van egy olyan termékcsalád létrehozására, mely gyógyszertári alapokon nyugszik, de kikerüli az azokban előforduló mesterséges anyagokat. Tehát ötvözi a nagy múltra visszatekintő gyógyszerkönyvi növényi alapanyagokat, a modern organikus vajakkal, olajokkal, a professzionális kozmetikai hatóanyagokkal.
 

Én ezekkel a készítményekkel szeretnék segítséget nyújtani az allergiás bőrbetegségekkel küzdőknek és mindazoknak, akik számára a vegyszermentes testápolás értékkel bír. "

 

 

A követkeő brand a Pharmekal vitaminok.Ez a termékcsalád vásárlói visszajelzések alapján (9éve működő sikeres válallkozásban)került a listára.

Ilyen széles termékpalettát ritkán lát az ember.Bármilyen problémáról legyen is szó vitaminjaik között biztos talalsz megfelelőt.

Vásárló és péntárca barát magatartásuk kiemelkedő.

Oldalunkon is megtalálod ezt a teljes körű vitamin családot.

 vissza a többi hírhez