Termékek

Akciók
Táplálékkiegészítők Bioélelmiszerek-Superfood Reformélelmiszerek Teafüvek Natur & Biokozmetikumok Cukor-Laktóz-Glutén érzékenység Öko mosó és tisztítószerek Könyvek Biotech USA. Scitec Nutrition Pharmekal vitaminok Szafi termékek
Friss hírekért és információkért kövesd a Facebook oldalunkat!

Itt a hideg idő! Óvd ajkaid házi készítésű ajakápolóval.

Ha neked sem mindegy mit is kensz az ajkaidra akkor a legjobb megoldás ha otthon elkészíted magadnak vagy barátodnak ezt a roppant egyszerű mégis fenomenális kis ajakápolót.Ez egy alap recept,és csak a te fantáziádra van bizva milyen szuper beauty hozzávalóval egészíted ki.Csodálatos őszi meglepetés ,mikulás ajandék lehet egy szamodra kedves embernek.


Hozzávalók:
-2 evőkanál kókuszolaj
-1 evőkanál kakaóvaj
-1 evőkanál sheavaj
-1 evőkanál méhviasz
-illatanyagnak: 2-3 csepp vanília esszencia vagy kivonat 

Elkészítés:
1. Helyezzünk egy hőálló edényt vízfürdőbe (ne forrjon, csak gyöngyözzön a víz), és tegyük bele a kókuszolajat, kakaó- és sheavajat, valamint a méhviaszt.
2. Melegítsük össze (az edény alja ne érjen a vízbe!), és csepegtessük bele a vanília kivonatot.
3. Keverjük össze, majd öntsük tégelyekbe és már készen is van!
Szuper ajándék nemcsak magunknak, hanem barátnőinknek is!

Tipp1: vanília helyett használj fél kiskanál reszelt narancshéjat, vagy pár csipet fahájat. 
Tipp2: színezni is lehet például csoki reszelékkel vagy ha van otthon organikus rúzs, abból egy kis darabot a keverékbe rakunk (fél centiméternyi darabot) a melegítés közben, így hasonló árnyalatot kapunk mint kedvenc rúzsunk!
Tipp3: ajakápoló tokot és tégelyt hobbi boltokban és interneten keresztül könnyen be lehet szerezni, de egy régi (jól kimosott) krémes tégely is a hasznunkra válhat!


Mindenkinek nagyon jó munkát kívunk hozzá.Ha bevált a recept kérlek oszt meg ezt a social mediában #biopeti #fubenfabanbiobolt hastegekkel. 


Forrás:pinterest

vissza a többi hírhez